uporabniško ime:
geslo:
Smučarija
Smučarska sezona 16/17


Slovenska smučišča bodo začela obratovati takoj, ko bo zapadla zadostna količina snega - običajno je to v začetku ali sredi decembra.

Največja letošnja novost je, da bo smučišče Kanin po treh letih neobratovanja ponovno zagnalo žičniške naprave. Krožnokabinska gondola je že v začetku septembra prestala testno vožnjo, tako da obratuje za vikende v primeru lepega vremena, trenutno pa potekajo obnovitvena dela na štirisedežnici Prevala. Predviden datum odprtja našega najvišjega smučišča je 1. 12. 2016.

Na smučiščih Kranjska Gora, Vogel, Cerkno in Krvavec se uveljavlja smučarska vozovnica Slovenske Alpe, pri kateri gre za kombinacijo vozovnic za omenjena smučišča v zaporednih dnevih. 2-dnevna vozovnica Slovenske Alpe za odrasle stane 62 eur, za otroke 37 eur, za mladino (15 - 24 let) in seniorje (nad 60 let) pa 52 eur. 7-dnevna vozovnica za odrasle stane 184 eur, za otroke 115 eur ter za mladino in seniorje 154 eur.
 

Med smučarji se dobro obnese tudi 6-dnevna slovenska turistična vozovnica, ki jo je možno koristiti šest dni zapored na različnih slovenskih smučiščih. Vozovnica za odrasle stane 164 eur, za mladino in seniorje 140, za otroke pa 104 eur.

Imetniki Dijaške ISIC izkaznice imate na določenih smučiščih v Sloveniji, Italiji in Avstriji še dodaten popust na študentske cene - kakšen pa izveste TUKAJ
Infogram.si  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Lo.Polis © 2024 |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene |  Logos.si
prenašam podatke...