uporabniško ime:
geslo:
Televizija
Novo na TV-ju


Jeseni na male zaslone prihajajo nove sezoneže poznanih serij in oddaj, nekaj pa je tudi novosti.

- Na TV SLOVENIJA je bila pretekli konec tedna premiera oddaje Misija Evrovizija z voditeljem Klemnom Slakonjo. V prvi polovici oktobra na male zaslone prihaja nova nedeljska popoldanska oddaja Ugani, kdo pride na večerjo z Anjo Križnik Tomažin. Predvaja se že glasbena oddaja Video zid, ki je zapolnila nekajletno praznino na področju glasbenih oddaj, na sporedu pa je od torka do petka na TVS 2. Začele so se tudi nove sezone oddaj Na zdravje, Aritmija in Sobotno popoldne. Najmlajšim pa so namenjene nove dogodivščine Ribiča Pepeta. Konec septembra je na male ekrane prišla nova serija South Riding, v kateri je ravnateljica Sarah Burton s svojimi naprednimi idejami – serija se dogaja v Angliji v 30. letih prejšnjega stoletja – trn v peti konzervativnih someščanov South Ridinga. Prav tako se že predvajajo 2. sezone Sinov anarhije, Pri Pearsonovih in Oglaševalcev (Mad men).

- Na POP TV je bila pretekli konec tedna premiera nove sezone resničnostnega šova Kmetija z voditeljico Lili Žagar. Sredi septembra so začeli predvajati novo slovensko serijo Trdoglavci, ki spremlja pripetljaje prebivalcev idiličnega slovenskega podeželja, Trdoglavcev. V začetku septembra so se začele nove sezone oddaj Minuta do zmage, Preverjeno in Ljubezen skozi želodec. Predvajata se 7. sezoni serij Razočarane gospodinje in Zdravnikova vest, Policijska družina pa je nova serija o družini Reagan, v kateri so sami policisti.  

- Na KANALU A imajo kar nekaj novosti: novi oddaji sta Svet: Povečava in Volan, novi seriji pa Policisti v Los Angelesu in Policisti New Yorka, predvaja pa se tudi 7. sezona serije Jimova družina.

- POP BRIO ima dve novosti: slovensko serijo o psihoterapiji, ki temelji na dialogih med terapevtom in pacienti z naslovom Na terapiji ter ameriško serijo Veliki R, v kateri Cathy izve, da bo zaradi raka na dojki kmalu umrla. Predvaja se 2. sezona Dive za umret ter 3. sezona Skritih prič in Mentalista.  

- TV3 ponuja nov resničnosti šov Ljubezen na seniku z voditeljico Sašo Lendero. Nove so tudi kolumbijska telenovela Razvajenci, akcijska serija o elitni policijski enoti Havaji 5.0. ter komična serija o lasvegaški odvetniški pisarni Odvetniki. Predvajajo se 2. sezone serij Riba na oko, Beli ovratnik, Preiskovalci na delu: LA ter Glee.  

Infogram.si  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Lo.Polis © 2024 |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene |  Logos.si
prenašam podatke...