uporabniško ime:
geslo:
Kaj dogaja?

KAM NAPREJ? NE VEŠ? OBIŠČI INFORMATIVO.

22. in 23. 1. 2021 si vzemite čas za 13. Informativo – sejem izobraževanja in poklicev, ki bo letos zaradi epidemije potekala preko spleta. Gre za dva največja predinformativna dneva, kjer se bodo predstavile vseslovenske univerze, srednje šole, gimnazije, višje šole ter izobraževalni programi doma in v tujini. Mladi boste na enem mestu prejeli vse informacije, ki jih potrebujete za vpis v šolsko leto 2021/22, predvsem pa bodo v pomoč pri vprašanju, kam naprej.

13. Informativa bo potekala online, in sicer na spletni strani www.informativa.si. Registracija in udeležba bo za vse obiskovalce brezplačna. Informative se boste na dan dogodka lahko udeležili z registracijskim linkom, preko katerega se boste varno in udobno, lahko kar z domačega kavča, sprehodili med virtualnimi razstavnimi prostori.

Sodelujoči na Informativi bodo obiskovalcem na voljo v spletni klepetalnici za pogovor »v živo«, poleg tega so pripravili različna predavanja ter predstavitve več kot 140 izobraževalnih programov. Organizatorji svetujejo, da obiščite vse programe, ki vas zanimajo, da se boste lažje odločili, kam naprej.  

Virtualni razstavni prostori se bodo odprli v petek ob 9. uri in bodo obiskovalcem na voljo do sobote do 18. ure. Časovni razpored predavanj, klepetalnic in delavnic bo pred začetkom sejma objavljen na spletni strani Informative.

Za več informacij glede Informative kliknite TUKAJ.Infogram.si  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Lo.Polis © 2024 |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene |  Logos.si
prenašam podatke...