uporabniško ime:
geslo:
Film
Kaj prihaja v kino?O FILMU
Jutri na filmska platna prihajajo težko pričakovane prigode "gorenjskih gaunarjev", ki si jih bomo lahko ogledali v celovečernem filmu Pr`Hostar. Film je nastal na podlagi četrte epizode priljubljene istoimenske serije, kjer se v središču zgodbe odvija neizprosno hudomušen boj malega človeka proti pogoltni oblasti. Serija Pr`Hostar je luč sveta ugledala pred štirimi leti ter v zelo kratkem času postala spletni fenomen – prva epizoda ima že skoraj milijon ogledov. Napovednik si lahko ogledate TUKAJ.
Pod scenarij za film, ki je nastajal skoraj leto dni, sta se podpisala Goran Hrvaćanin in Dejan Krupić, režisersko taktirko pa je prevzel Luka Marčetič, avtor serij Dan ljubezni in V dvoje. Kar se igralske zasedbe tiče, se lahko veselimo ponovnega druženja z vsemi že poznanimi liki iz serije Pr'Hostar, obenem pa se v filmu pojavijo tudi novi karakterji in posebni gostje, med drugimi se pojavi tudi Magnifico. Glede na kritike premiere v preteklem tednu je film vsekakor vreden ogleda, predvsem pa zagotavlja dobršno mero smeha.

ZGODBA
Zgodbo malih ljudi, velikih src, so umestili na idilično gorenjsko podeželje, v propadajoč majhen hotel Pr`Hostar, ki posluje razmeroma slabo. V njem je vedno pestro, saj si moči merijo izkoriščevalski direhtar (Igor Kešina) in muhasto osebje, ki ga sestavljajo Jerč (Goran Hrvaćanin), Matevž (Dejan Krupić), Bobi (Aljoša Armuš), Redžep (Haris raković) ter nepogrešljiva sobarica Tatjana (Mateja Terseglav). Za njegovo klavrno stanje je v veliki meri odgovoren stiskaški in pogoltni direktor, delež krivde pa nosi tudi svojeglavo in zabavnih domislic polno osebje.
Ko se direktor odloči, da hotel proda, se pred vrati kaj hitro pojavi kupec s svojo priležnico in tolmačem. Zaposleni nočejo izgubiti služb, zato odločno vzamejo stvari v svoje roke in skušajo sabotirati prodajo. Čeprav so hotelski uslužbenci pri izpolnjevanju svojega poslanstva lahko malce kruti, so predvsem resnični in človeški, s čimer se bomo gledalci zlahka poistovetili.

Infogram.si  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Lo.Polis © 2024 |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene |  Logos.si
prenašam podatke...