uporabniško ime:
geslo:
Bukvožer
Kratkočasenje s knjigo v roki


Se vam je že kdaj zgodilo, da ste v roko vzeli knjigo ter tako pozabili na svoje težave in na ljudi okoli sebe? Odprl se vam je čisto nov svet, v katerem dobro premaga zlo in kjer na koncu zmaga ljubezen. Se vam je že kdaj zgodilo, da ste se po branju zanimive knjige počutili bolje? Še ne? Potem pa le hitro vzemite knjigo v roko, da boste pobegnili iz realnega v pravljičen svet. Ko boste poiskali in našli nov svet, boste postali »bukvožer«, saj boste želeli prebrati vedno več knjig in odkriti nove skrivnosti.

A ne pozabite, da so šolske obveznosti na prvem mestu. V prostem času pa lahko preberete toliko knjig, kolikor vas je volja, saj s tem bogatite besedni zaklad, širite splošno razgledanost in spoznavate knjižna dela različnih slovenskih in tujih pisateljev.

Kaj (pre)brati?
Nekaj predlogov za lažji začetek; Lažniva Suzi, Mi, otroci s postaje Zoo in Dnevnik Ane Frank so zelo priljubljeni, Harry Potter je tudi v samem vrhu. Zanimiva za branje so tudi Vampirska akademija, Amulet iz Samarkanda, Eragon, Veliki dobrodušni velikan, Hrošč leti v somraku, Ana z Zelene domačije, Savitri, Poletno sanjarjenje, Velika ljubezen, Čisto pravi gusar, Bratovščina sinjega galeba, trilogija Gospodar prstanov, vampirska saga Somrak, Otok zakladov, srednješolcem pa priporočamo različne knjige pisateljev Dana Browna, Nore Roberts, Johna Grishama in Michaela Crichtona.

Na elektronskem naslovu polona.pegan@logos.si bomo zbirali naslove, mnenja in ocene vaših najljubših knjig, ki jih bomo tudi objavili. Tako bomo drugim pomagali pri izbiri prave knjige.
Infogram.si  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Lo.Polis © 2024 |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene |  Logos.si
prenašam podatke...