uporabniško ime:
geslo:
Brezplačen vpogled v ocene

IZJAVO ZA eREDOVALNICO ODDATE V ŠOLI!   
 

ZAHTEVA ZA VPOGLED V OCENE 
Za  odobritev vpogleda v eRedovalnico, morate najprej izpolniti IZJAVO ZA eREDOVALNICO. Izpolnjeno in podpisano oddate v šoli, ki jo obiskuje vaš otrok. Če imate na isti šoli več otrok, natisnete eno izjavo in  navedete vse otroke, za katere želite vpogled v ocene prek interneta. Če imate več otrok na različnih šolah, natisnete  izjavo za vsako šolo. Odobritev dostopa v eRedovalnico boste prejeli iz vsake šole, zato se boste morali prijaviti na portal ločeno za vsakega otroka.

ODOBRITEV DOSTOPA ZA VPOGLED V OCENE
Na šoli bo pooblaščena oseba vnesla v program Lo.Polis podatke z  obrazca Izjava za eRedovalnico, ki ga boste prinesli/poslali starši. Šola pripravi dokument Odobritev dostopa v eRedovalnico, kjer je navedeno:
- ime in priimek otroka,
- uporabniško ime in geslo za  vstop na portal Lo.Polis,
- kratka navodila za dostop do ocen. 
Odobritev lahko starši dobite osebno na šoli, po pošti ali e-pošti.


PRIJAVA V eREDOVALNICO
Za prijavo v eRedovalnico ne potrebujete več digitalnega potrdila - dovolj sta uporabniško ime in geslo. Ko prejmete Odobritev dostopa v eRedovalnico, vnesete na portalu Lo.Polis uporabniško ime in geslo ter uporabite gumb Prijava v eRedovalnico. V nadaljevanju se odpre okno z imeni otrok, za katere imate aktivirano eRedovalnico. S  klikom na ime otroka dobite pregled ocen.

POMEMBNO: Vpogled v eRedovalnico ni možen na vseh šolah! Šola se mora odločiti, ali bo staršem eRedovalnico ponudila ali ne. Svetujemo vam, da se najprej pozanimate na šoli, če omogoča eRedovalnico in posledično vpogled v ocene.

POZOR: Ob prvi prijavi v eRedovalnico ocen ne boste videli, saj se ocene kopirajo čez noč, torej jih boste videli ob drugi prijavi v eRedovalnico.
 
Primer vpogleda v eRedovalnico:


Infogram.si  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Lo.Polis © 2024 |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene |  Logos.si
prenašam podatke...