uporabniško ime:
geslo:
eRedovalnica

Prijava v e-redovalnico

eREDOVALNICA IN eSPOROČILA STA RAZLIČNI STORITVI – eRedovalnica je brezplačna, dostop zanjo vam odobri ŠOLA, eSporočila so plačljiva, obrazec za naročilo pa pošljete na naslov podjetja LOGOS.SI!

POMEMBNO:
 
- V eRedovalnici vidite SAMO OCENE in nič drugega (slika spodaj).
- Za prijavo v eRedovalnico ne potrebujete več digitalnega potrdila, dovolj sta uporabniško ime oz. elektronski naslov in geslo.
- Ob prvi prijavi v eRedovalnico ocen ne boste videli, saj se ocene kopirajo čez noč, torej jih boste videli naslednji dan po prvi prijavi. 
- Vpogled v eRedovalnico ni možen na vseh šolah! Šola se mora odločiti, ali bo staršem eRedovalnico ponudila ali ne. Svetujemo vam, da se najprej pozanimate na šoli, če omogoča eRedovalnico in posledično vpogled v ocene.

IZJAVO ZA eREDOVALNICO ODDATE V ŠOLI!  

ZAHTEVA ZA VPOGLED V OCENE
Za  odobritev vpogleda v eRedovalnico, morate najprej izpolniti IZJAVO ZA eREDOVALNICO (elektronski naslov je obvezen podatek). Izpolnjeno in podpisano oddate v šoli, ki jo obiskuje vaš otrok. Če imate na isti šoli več otrok, natisnete eno izjavo in navedete vse otroke, za katere želite vpogled v ocene prek interneta. Če imate več otrok na različnih šolah, natisnete izjavo za vsako šolo. Odobritev dostopa v eRedovalnico boste prejeli iz vsake šole, zato se boste morali prijaviti na portal ločeno za vsakega otroka.

ODOBRITEV DOSTOPA ZA VPOGLED V OCENE
Na šoli bo pooblaščena oseba vnesla v program Lo.Polis podatke z  obrazca Izjava za eRedovalnico, ki ga boste prinesli/poslali starši. Šola nato staršu pošlje oz. izroči navodila za pridobitev gesla in navodila za dostop do ocen.

NAVODILA ZA PRIJAVO V eREDOVALNICO
- na portalu Lo.Polis desno zgoraj lahko NAMESTO uporabniškega imena vpišete svoj elektronski naslov – gre za novost. V polje GESLO vpišite geslo, ki ste ga sami določili.
- izberite gumb Prijava,
- v modri orodni vrstici izberite možnost eRedovalnica,
- kliknite na Prijava v eRedovalnico - odpre se stran z otrokovimi predmeti in pridobljenimi ocenami,
- če imate več otrok, želenega izberite iz spustnega seznama.

POZOR: Če ste pozabili geslo, imate na portalu možnost Uredi geslo (v orodni vrstici) - kliknite na to možnost in na mail boste prejeli povezavo za ponastavitev gesla. Če pozabite geslo, ne tipkajte na pamet, saj vas sistem ob 4. neuspešnem poskusu zaklene, ampak raje takoj kliknite Uredi geslo.

Primer vpogleda v eRedovalnico:

 

Infogram.si  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Lo.Polis © 2022 |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene |  Logos.si
prenašam podatke...