uporabniško ime:
geslo:
Naročilo dijaških izkaznic

Pri naročanju pazi, da izbereš ustrezno dijaško, saj se izkaznici razlikujeta tako v ceni kot tudi v količini popustov! Dijaška izkaznica                           Dijaška ISIC izkaznica*

- omogoča prevzem malice,             - omogoča prevzem malice,

- običajni dijaški popusti (kino,          - koriščenje ekskluzivnih ISIC 
  smučarske karte ...),                       popustov v Sloveniji in po svetu, 
- cena: 5,60 eur.                                - cena: 8,90 eur.
             
                                          

ISIC paket (Dijaška ISIC izkaznica + 3 x ISIC nalepka za podaljšanje veljavnosti)***
- omogoča prevzem malice,
- koriščenje ekskluzivnih ISIC popustov v Sloveniji in po svetu,
- cena: 18,90 eur.
 + 3 x ISIC nalepka*Dijaška ISIC izkaznica: Z naročilom ISIC dijaške izkaznice skleneš pogodbeno razmerje z LOGOS.SI d.o.o. in NOMAGO d.o.o., uradnim zastopnikom združenja ISIC v Sloveniji. Tvoji osebni podatki se posredujejo družbi Nomago d.o.o., z namenom zagotavljanja veljavnosti ISIC licene po preteku veljavnosti ter za obveščanje o novostih in ugodnostih s strani družbe NOMAGO d.o.o. po navadni pošti na tvoj domači naslov ali prek e-pošte, če si za to dal izrecno privolitev. Več informacij o dijaški ISIC izkaznici je na voljo TUKAJ, pravila varstva osebnih podatkov pa so dostopna TUKAJ.

***ISIC paket: Z ISIC paketom bo tvoja ISIC dijaška izkaznica veljavna vse do konca srednje šole in bo vsako leto tudi samodejno podaljšana. ISIC paket vključuje veljavno ISIC dijaško izkaznico in tri ISIC nalepke za podaljšanje veljavnosti (cena ISIC nalepke je 5,50 eur), nalepko pa ti bomo pred začetkom vsakega šolskega leta poslali na tvoj naslov. Z nakupom paketa prihraniš 6,50 eur in si olajšaš vsakoletno podaljševanje.
Ne pozabi! ISIC ti omogoča več kot 150.000 popustov v tujini in v Sloveniji, z ISIC izkaznico pa lahko ceneje smučaš, potuješ, nakupuješ in uživaš v drugih neštetih ugodnostih, ki ti jih izkaznica ponuja.
Infogram.si  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Lo.Polis © 2024 |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene |  Logos.si
prenašam podatke...