uporabniško ime:
geslo:
Kaj ponuja Moja šola?

KO SO DIJAŠKE IZDELANE, SO POSLANE V ŠOLO (in NE na domači naslov dijaka), KJER JIH DIJAKI TUDI PREVZAMEJO (v tajništvu ali pa jim dijaške razdelijo razredniki).


POMEMBNO:
Dijaki, ki zaradi napake ob naročanju niste prejeli podatkov za plačilo DI, pišite na polona.pegan@logos.si, da vam bomo podatke poslali ročno.

V letu 23/24 bosta na voljo dve različni dijaški izkaznici, naročili ju boste lahko v levem meniju pod Naročilo izkaznic

- Običajna dijaška izkaznica, ki je lani dobila novo, pisano podobo. Z njo boste lahko v šoli prevzemali malico in knjige, odpirali in zaklepali garderobne omarice (odvisno, kaj šola omogoča) ter koristili običajne dijaške popuste (npr. za kino, smučarske karte …). Cena izkaznice je 5,60 eur (z DDV-jem).


- Dijaška ISIC izkaznica, ki je mednarodno priznan osebni dokument, s katerim boste lahko koristili ekskluzivne popuste in ugodnosti v Sloveniji ter po svetu, med drugim omogoča nakup cenejših smučarskih kart, ugodnejšega zavarovanja za tujino, cenejših kart za Flixbus, vstopnice za Gardaland … Tudi s to izkaznico boste lahko prevzemali malico in knjige ter odpirali in zaklepali garderobne omarice (odvisno, kaj šola omogoča). Cena izkaznice je 8,90 eur (z DDV-jem).


- ISIC paket, ki vključuje Dijaško ISIC izkaznico in 3 x ISIC nalepko za podaljšanje veljavnosti. Cena ISIC paketa je 18,90 eur (z DDV-jem) in ga je možno naročiti SAMO preko spleta. 
+ 3 x ISIC nalepka

Infogram.si  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Lo.Polis © 2024 |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene |  Logos.si
prenašam podatke...