uporabniško ime:
geslo:
Kaj ponuja Moja šola?

KO SO DIJAŠKE IZDELANE, SO POSLANE V ŠOLO (in NE na domači naslov dijaka), KJER JIH DIJAKI TUDI PREVZAMEJO (v tajništvu ali pa jim dijaške razdelijo razredniki).


POMEMBNO:
Dijaki, ki zaradi napake ob naročanju niste prejeli podatkov za plačilo DI, pišite na polona.pegan@logos.si, da vam bomo podatke poslali ročno.

V letu 22/23 bosta na voljo dve različni dijaški izkaznici, naročili ju boste lahko v levem meniju pod Naročilo izkaznic

- Običajna dijaška izkaznica, ki je lani dobila novo, pisano podobo. Z njo boste lahko v šoli prevzemali malico in knjige, odpirali in zaklepali garderobne omarice (odvisno, kaj šola omogoča) ter koristili običajne dijaške popuste (npr. za kino, smučarske karte …). Cena izkaznice je 5 eur (z DDV-jem).


- Dijaška ISIC izkaznica, ki je mednarodno priznan osebni dokument, s katerim boste lahko koristili ekskluzivne popuste in ugodnosti v Sloveniji ter po svetu, med drugim omogoča nakup cenejših smučarskih kart, ugodnejšega zavarovanja za tujino, cenejših kart za Flixbus, vstopnice za Gardaland … Tudi s to izkaznico boste lahko prevzemali malico in knjige ter odpirali in zaklepali garderobne omarice (odvisno, kaj šola omogoča). Cena izkaznice je 7,90 eur (z DDV-jem).


- ISIC paket, ki vključuje Dijaško ISIC izkaznico in 3 x ISIC nalepko za podaljšanje veljavnosti. Cena ISIC paketa je 17,90 eur (z DDV-jem) in ga je možno naročiti SAMO preko spleta. 
+ 3 x ISIC nalepka

Dijaki, ki ste izkaznico naročili v preteklih šolskih letih,  ne pozabite podaljšati ISIC licence (z nakupom ISIC nalepke) – če seveda želite ISIC popuste koristiti tudi v letu 22/23.

Infogram.si  |  Kolofon  |  Spletni piškotki  |  Lo.Polis © 2023 |  Varstvo osebnih podatkov  |  Dodaj med priljubljene |  Logos.si
prenašam podatke...